Mukamas somessa
Uusimmat blogijutut
 

Visuaalisuuden voima! -valmennukset

OLEMME KAIKKI VISUAALISIA OPPIJOITA.

TULE MUKAAN OPPIMAAN KUINKA PIIRUSTELULLA JA VISUAALISILLA TYÖKALUILLA VOIDAAN VAUHDITTAA OPPIMISTA JA TEHDÄ SIITÄ HAUSKEMPAA!

 

Valitse alla olevista valmennusmuodoista juuri sinulle sopiva tapa oppia!

 

 

Visuaalisuuden Voima! -verkkokurssi

 

Tässä neljän viikon mittaisessa verkkovalmennuksessa opit piirustelun ja visualisoinnin perustaidot omassa tahdissa. Jokaisella viikolla kehität piirustelutaitojasi sekä oivallat, millä eri tavoilla näitä taitoja voi hyödyntää oppimisen tukena. Tutuksi tulevat mm. yksinkertaiset piirustelutekniikat, visuaaliset muisiinpanot, visuaalinen kiteyttäminen ja visuaalliset työpohjat.

 

Valmennus on suunnattu fasilitaattoreille, valmentajille, kouluttajille, tiiminvetäjille, palvelumuotoilijoille, opettajille, ohjaajille, järjestökehittäjille, suunnitttelijoille – kaikille jotka haluavat hyödyntää piirustelua ja visualisointia omassa työssään.

_DSC5860

Visuaalisuuden Voima! -Verkkokurssi

 

Seuraava toteutus 19.9.2021 alkaen!

Visuaalisuuden voima! -verkkovalmennuksessa otat haltuun piirustelun ja visualisoinnin perustaidot itsenäisesti omassa tahdissasi. Valmennus koosuu neljästä jaksosta, joiden aikana harjoittelemme yksinkertaisia piirustustekniikoita, teemme visuaalisia muistiinpanoja, treenaamme visuaalista kiteyttämistä ja piirustelemme visuaalisia työpohjia. Aikaa oppimiselle on 12 viikkoa.

 

Valmennuksen vinkkejä voit hyödyntää oman ajatustyön tukena sekä ryhmien kanssa toimiessa.

 

Verkkovalmennus on suunnattu fasilitaattoreille, valmentajille, kouluttajille, tiiminvetäjille, palvelumuotoilijoille, opettajille, ohjaajille, järjestökehittäjille, suunnitttelijoille – kaikille jotka haluavat hyödyntää piirustelua ja yksinkertaisia visualisointitekniikoita omassa työssään.

Oppimisprosessi 

 

Valmennus on neljän viikon mittainen oppimismatka Howspace-oppimisalustalla. Valmentaja sekä mahtava oppimisyhteisösi on mukana matkalla koko valmennuksen ajan!  Alusta on avoinna 12 viikkoa, joten sinulla on rutkasti aikaa palata teemojen ja tehtävien pariin varsinaisen valmennusjakson jälkeenkin. 

Mitä opit osallistujana

 

 1. Piirustelun perustaidot
 2. Käytännönläheisiä visualisointitaitoja
 3. Soveltamaan oppejasi käytännössä eli hyödyntämään niitä omassa työssäsi
 4. Tukemaan omaa oppimistasi ja ajatustyötä visuaalisten muistiinpanojen avulla
 5. Kiteyttämään ideat ja asiakokonaisuudet visuaaliseen muotoon piirustelemalla
 6. Esittämään asioita yksinkertaisesti ja selkeästi visuaalisessa muodossa
 7. Ohjaamaan ja oivalluttamaan muita visuaalisten työpohjien avulla

Kenelle valmennus on suunnattu?

 

 • Sinulle joka haluat oppia piirustelemaan ja hyödyntämään piirustelua oppimistilanteissa 
 • Fasilitaattoreille, valmentajille, kouluttajille, tiiminvetäjille, palvelumuotoilijoille, opettajille, ohjaajille, järjestökehittäjille tai johtajille
 • Sinulle, joka työskentelet ryhmien kanssa, vedät palavereita, erilaisia oppimis- ja kehittämishetkiä, teet suunnittelutyötä yms.
 • Sinulle, jolla on tiukka koulutusbudjetti tai joudut maksamaan koulutuksen omasta pussista 
 • Sinulle, joka haluat oppia oman työn ohessa, omassa rytmissä. Jaksojen materiaalit avautuvat viikoittain ja ovat käytössäsi 10 viikkoa.

Valmennuksen kulku

 

Viikko 1: Mitä on piirustelu?

Käytännön vinkit ja neuvot piirusteluun. Rakennetaan henkilökohtaisia piirustelutaitoja.

 

Viikko 2: Visuaaliset muistiinpanot

Opit kiteyttämään kuulemasi ja näkemäsi visuaaliseen muotoon muistijäljen ja tehokkaiden oppimistulosten saavuttamiseksi.

 

Viikko 3: Visuaalinen kiteyttäminen

Opit kiteyttämään ajatuksesi ja ideasi selkeästi, siten että ne jäävät mieleen ja niistä on helpompi viestiä myös muille.

 

Viikko 4: Visuaaliset työpohjat

Opit hyödyntämään visuaalisia malleja ajattelun ohjaamisen ja oivalluttamisen tukena.

UKK:

 

Voiko valmennusta tehdä oman työn ohessa?

 

Kyllä voi, valmennus on suunniteltu oman työn, opintojen tai muun arjen ohessa tehtäväksi!

 

Täytyykö valmennuksessa olla koneen äärellä tiettynä päivänä tai kellon aikana?

 

Ei tarvitse. Jokaisen viikon valmennusmateriaalit avautuvat edellisen viikon sunnuntaina ja voit opiskella niitä omassa tahdissasi.

 

Entä jos en ehdi käydä kaikkia materiaaleja läpi neljän viikon aikana?

 

 Ei hätää, materiaalit ovat käytettävissäsi 10 viikon ajan. Saat myös ladattavan PDF -tiedoston jossa on kurssin tärkeimmät teoriat ja piirusteluvinkit, voit siis palata niiden pariin milloin vain! Huomioi kuitenkin, että valmentaja Maija sekä muu oppimisyhteisö ovat parhaiten tavoitettavissa varsinaisen 4 vkon valmennuksen ajan.

Seuraava verkkokurssi starttaa sunnuntaina 19.9.2021!

 

Hinta 149,00 € / hlö

 

Hinta sisältää valmennuksen sekä PDF -muodossa ladattavat materiaalit.

Teemme työyhteisöille mielellämme ryhmätarjouksen!

(Ota yhteyttä Maijaan: maija.kotamaki@mukamas.fi)

 

 

 

 

 

100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU

 

Annamme valmennuksemme sisällöille täyden takuumme. Me olemme valmiit laittamaan osaamisemme ja kokemuksemme täysillä likoon sinun parhaaksesi. Jos koet, että valmennuksen jälkeen sovellettuasi arjessa oppejasi koet perustellusti, että et ole saanut valmennuksesta osallistumismaksun mukaista hyötyä, palautamme sinulle maksamasi osallistumismaksun takaisin.

 

Ilmoittautuminen avoimiin koulutuksiimme on aina sitova. Mikäli et jostakin syystä pääsekään osallistumaan koulutukseen, voit  siirtää osallistumisesi myöhempään toteutukseen tai kollegalle. Ole silloin meihin yhteydessä sähköpostitse maija.kotamaki@mukamas.fi

 

Lue tarkemmat ehdot sivun alalaidasta!

Tehovalmennus: Visualisoinnin ja piirustelun perusteet

 

Tässä valmennuksessa pääset harjoittelemaan piirustelun ja visualisoinnin perustaitoja! Valmennus sopii aivan kaikille piirustelusta ja visualisoinnista kiinnostuneille, ei siis haittaa vaikket olisi piirustellut lainkaan aikaisemmin.

 

Valmennuksessa otat mm. haltuun yksinkertaiset piirustelutekniikat sekä opit kiteyttämään ideat ja asiakokonaisuudet visuaaliseen muotoon. Mukana matkallasi on valmentajan lisäksi mahtava valmennusporukka, joka sparrailee sinua varsinaisen kolmen tunnin valmennuksen lisäksi myös virtuaalisella oppimisalustalla Howspacessa.

Klikkaa tästä ja lue lisää visualisoinnin ja piirustelun tehovalmennuksesta!
_DSC5860

TEHOVALMENNUS: VISUALISOINNIN JA PIIRUSTELUN PERUSTEET 

 

Ilmoitamme tulevat päivämäärät pian, pysy siis kuulolla!

 

Ota nopeasti haltuun piirustelun ja visualisoinnin perustaidot!

 

Treenaamme yksinkertaisia piirustelutekniikoita ja teemme useita käytännönläheisiä visualisointiharjoituksia. Näiden harjoitusten myötä opit piirustelemaan ja aktivoit kykysi ajatella visuaalisesti. Opit myös kiteyttämään ideat ja asiakokonaisuudet visuaaliseen muotoon selkeästi ja ytimekkäästi. Samalla rakennat ymmärrystä siitä, miten erilaisia oppimis- ja vuorovaikutustilanteita voi tukea visuaalisuuden avulla.

 

Teemme piirustelu- ja visualisointiharjoitukset käsin piirtämällä paperille. Vinkit ovat sovellettavissa myös digipiirusteluun esim. iPadilla. Halutessasi voit tehdä harjoitukset tabletilla, tässä tapauksessa lataa itsellesi jokin piirustelusovellus (esim. Procreate, Adobe Illustrator Draw tai Adobe Fresco) ja opettele sovelluksen perustoiminnot ennen valmennuspäivää.

 

Jotta uuden taidon omaksuminen olisi mahdollisimman tehokasta, hyödynnämme oppimisen tukena helppokäyttöistä Howspace-oppimisalustaa. Virittäydymme valmennuksen teemoihin jo viikkoa ennen varsinaista valmennuspäivää. Valmennuksen jälkeen jokainen osallistuja tekee henkilökohtaisen visualisointikokeilun, joiden tuloksia käymme läpi yhteisesti oppimisalustalla.

Oppimisprosessi (21pv)

 

Valmennus on kolmen viikon mittainen oppimismatka, johon sisältyy valmennuspäivän lisäksi henkilökohtaisen visualisointikokeilun toteuttaminen. Hyödynnämme oppimisen tukena helppokäyttöistä Howspace-oppimisalustaa, joka mahdollistaa yhdessä oppimisen ja ajatusten jakamisen koko prosessin ajan.

Mitä saat osallistujana

 

 1. Opit yksinkertaisia piirustus- ja visualisointitekniikoita
 2. Harjoittelet kiteyttämään asiakokonaisuudet ja ideat paperille selkeästi ja ytimekkäästi
 3. Lähdet rakentamaan omaa visuaalista kirjastoasi, jonka avulla kykenet visualisoimaan oman työsi kannalta tärkeitä aiheita
 4. Toteutat visualisointikokeilun, jonka myötä viet oppimaasi käytäntöön heti valmennuspäivän jälkeen
 5. Saat materiaalipaketin (pdf), johon on koottu hyödyllisiä piirustelu- ja visualisoinvinkkejä
 6. Saat neuvoja sinulle sopivien työvälineiden hankintaan (tussit, paperit, piirustelusovellukset iPadille)

Kenelle valmennus on suunnattu?


Valmennus on soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille, jotka haluavat ottaa haltuun käytännönläheiset piirustelu- ja visualisointitaidot. Olitpa sitten fasilitaattori, valmentaja, kouluttaja, palvelumuotoilija, esimies, tiiminvetäjä, suunnittelija, terapeutti tai teet ohjaustyötä – tämä valmennus on sinua varten. Valmennukseen osallistuminen ei edellytä piirustelu- tai visualisointitaitoja tai aiempaa kokemusta visuaalisesta työskentelystä.

Hinta 390€ (+alv 24%)

 

100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU

 

Annamme valmennuksemme sisällöille täyden takuumme. Me olemme valmiit laittamaan osaamisemme ja kokemuksemme täysillä likoon sinun parhaaksesi. Jos koet, että valmennuksen jälkeen sovellettuasi arjessa oppejasi koet perustellusti, että et ole saanut valmennuksesta osallistumismaksun mukaista hyötyä, palautamme sinulle maksamasi osallistumismaksun takaisin.

 

Ilmoittautuminen avoimiin koulutuksiimme on aina sitova. Mikäli syksyn epidemiatilanne ei salli lähitoteutusta, tämän valmennuksen toteutus siirretään verkkoon. Voit  siirtää osallistumisesi myöhempään toteutukseen tai kollegalle. Jos tämä ei ole mahdollista on osallistuminen mahdollista peruuttaa kirjallisesti siitä sopimalla.

 

Lue tarkemmat ehdot sivun alalaidasta!

Tehovalmennus verkossa: Visualisoinnin ja piirustelun perusteet

 

Tässä valmennuksessa pääset harjoittelemaan piirustelun ja visualisoinnin perustaitoja verkon välityksellä! Valmennus sopii aivan kaikille piirustelusta ja visualisoinnista kiinnostuneille, ei siis haittaa vaikket olisi piirustellut lainkaan aikaisemmin. 

 

Valmennuksessa otat mm. haltuun yksinkertaiset piirustelutekniikat sekä opit kiteyttämään ideat ja asiakokonaisuudet visuaaliseen muotoon. Mukana matkallasi on valmentajan lisäksi mahtava valmennusporukka, joka sparrailee sinua varsinaisen kolmen tunnin digivalmennuksen lisäksi myös virtuaalisella oppimisalustalla Howspacessa.

Klikkaa tästä ja lue lisää visualisoinnin ja piirustelun tehovalmennuksesta verkossa!

TEHOVALMENNUS: VISUALISOINNIN JA PIIRUSTELUN PERUSTEET  – VERKKOTOTEUTUS 

 

Ilmoitamme tulevat päivämäärät pian, pysy siis kuulolla!

 

Ota nopeasti haltuun piirustelun ja visualisoinnin perustaidot! 

 

Treenaamme yksinkertaisia piirustelutekniikoita ja teemme useita käytännönläheisiä visualisointiharjoituksia. Näiden harjoitusten myötä opit piirustelemaan ja aktivoit kykysi ajatella visuaalisesti. Opit myös kiteyttämään ideat ja asiakokonaisuudet visuaaliseen muotoon selkeästi ja ytimekkäästi. Samalla rakennat ymmärrystä siitä, miten erilaisia oppimis- ja vuorovaikutustilanteita voi tukea visuaalisuuden avulla.

 

Teemme piirustelu- ja visualisointiharjoitukset käsin piirtämällä paperille. Vinkit ovat sovellettavissa myös digipiirusteluun esim. iPadilla. Halutessasi voit tehdä harjoitukset tabletilla. Tässä tapauksessa lataa itsellesi jokin piirustelusovellus (esim. Procreate, Adobe Illustrator Draw tai Adobe Fresco) ja opettele sovelluksen perustoiminnot ennen valmennuspäivää.

Oppimisprosessi (21pv)

 

Valmennus on kolmen viikon mittainen oppimismatka, johon sisältyy valmennuspäivän lisäksi henkilökohtaisen visualisointikokeilun toteuttaminen. Hyödynnämme oppimisen tukena helppokäyttöistä Howspace-oppimisalustaa, joka mahdollistaa yhdessä oppimisen ja ajatusten jakamisen koko prosessin ajan.

Mitä saat osallistujana?

 

 1. Opit yksinkertaisia piirustus- ja visualisointitekniikoita
 2. Harjoittelet kiteyttämään asiakokonaisuudet ja ideat paperille selkeästi ja ytimekkäästi
 3. Lähdet rakentamaan omaa visuaalista kirjastoasi, jonka avulla kykenet visualisoimaan oman työsi kannalta tärkeitä aiheita
 4. Teet visualisointikokeilun, jonka myötä viet oppimaasi käytäntöön heti valmennuspäivän jälkeen
 5. Saat materiaalipaketin (pdf), johon on koottu hyödyllisiä piirustelu- ja visualisointivinkkejä
 6. Saat neuvoja sinulle sopivien työvälineiden hankintaan (tussit, paperit, piirustelusovellukset iPadille)

Kenelle valmennus on suunnattu?

 

Valmennus on soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille, jotka haluavat ottaa haltuun käytännönläheiset piirustelu- ja visualisointitaidot joustavasti kotoa tai toimistolta käsin. Olitpa sitten fasilitaattori, valmentaja, kouluttaja, palvelumuotoilija, esimies, tiiminvetäjä, suunnittelija, terapeutti tai teet ohjaustyötä – tämä valmennus on sinua varten. Valmennukseen osallistuminen ei edellytä piirustelu- tai visualisointitaitoja tai aiempaa kokemusta visuaalisesta työskentelystä.

Hinta 290€ (+alv 24%)

 

 

 

100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU

 

Annamme valmennuksemme sisällöille täyden takuumme. Me olemme valmiit laittamaan osaamisemme ja kokemuksemme täysillä likoon sinun parhaaksesi. Jos koet, että valmennuksen jälkeen sovellettuasi arjessa oppejasi koet perustellusti, että et ole saanut valmennuksesta osallistumismaksun mukaista hyötyä, palautamme sinulle maksamasi osallistumismaksun takaisin.

 

Ilmoittautuminen avoimiin koulutuksiimme on aina sitova. Mikäli syksyn epidemiatilanne ei salli lähitoteutusta, tämän valmennuksen toteutus siirretään verkkoon. Voit  siirtää osallistumisesi myöhempään toteutukseen tai kollegalle. Jos tämä ei ole mahdollista on osallistuminen mahdollista peruuttaa kirjallisesti siitä sopimalla.

 

Lue tarkemmat ehdot sivun alalaidasta!

Visuaalisuudella voimaa fasilitointiin!

 

Tämä käytännönläheinen valmennus tarjoaa syväsukelluksen visuaalisen fasilitoinnin perusteisiin. Valmennuksessa pääset treenaamaan henkilökohtaisia piirustelutaitojasi ja perehdyt visuaalisen fasilitoinnin menetelmiin.

 

Valmennuksen tuloksena osaat hyödyntää visuaalisuutta ja piirustelua strategisesti oppimisen vauhdittajana ja sujuvana osana fasilitointiprosessia.
Valmennus on suunnattu erityisesti fasilitaattoreille, valmentajille, kouluttajille ja ohjaajille, jotka haluavat syventää fasilitointitaitojaan ja hyödyntää visuaalisuuden voimaa oppimisen vauhdittajana.
 

(Valmennuksen pohjalle sopii erinomaisesti Visualisoinnin ja piirustelun perusteet -tehovalmennus tai Visuaalisuuden Voima! -verkkokurssi. Fasilitointitaitoihin varmuutta saat Mukamaksen Osallistamisen Voima! -fasilitoitikoulutuksesta.)

Lue lisää Visuaalisuudesta voimaa fasilitointiin! -valmennuksesta
_DSC5860

VISUAALISUUDELLA VOIMAA FASILITOINTIIN! 

 

Valmennukset syksyllä 2020:

 

Tämä valmennus on mahdollista toteuttaa vain lähikoulutuksena, jonka vuosi valmennus palaa kalenteriimme heti kun epidemiatilanne sen taas sallii.

 

 

Valmennus sisältää päivän koulutuksen sekä työskentelyä yhdessä Howspace-alustalla 21 päivän ajan.

 

Ota haltuun visuaalisen fasilitoinnin perusmenetelmät!

 

Visuaalinen fasilitointi on piirustelun, kuvien ja visuaalisten mallien hyödyntämistä oppimisen, vuorovaikutuksen ja yhdessä ajattelun tukena. Kyseessä ei ole yksittäinen fasilitointimenetelmä vaan toimintatapa, jolla tehostetaan oppimisprosessia ja osallistavaa työskentelyä, oli ryhmä tai tilanne millainen tahansa.

 

Tämä käytännönläheinen valmennus tarjoaa syväsukelluksen visuaalisen fasilitoinnin perusteisiin. Lähdemme liikkeelle treenaamalla henkilökohtaisia piirustelutaitoja ja aktivoimme kykymme ajatella visuaalisesti. Tämän jälkeen perehdymme visuaalisen fasilitoinnin perusmenetelmiin ja tutkimme miten visuaalisuutta ja piirustelua voi hyödyntää strategisesti oppimisen vauhdittajana.

 

Luvassa on runsaasti piirustelu- ja visualisointiharjoituksia ja käytännönläheistä menetelmätreeniä. Aikaa on varattu myös dialogille sekä osallistujien omien oivallusten jakamiselle. Tavoitteena on käytännön taitojen ohessa rakentaa kokonaisvaltaista ymmärrystä siitä, miten visuaalisuuden avulla luodaan vaikuttava ja elämyksellinen oppimisprosessi.

 

Oppimisen tukena hyödynnämme valmennuksessa helppokäyttöistä Howspace-oppimisalustaa. Virittäydymme valmennuksen teemoihin viikkoa ennen varsinaista valmennuspäivää. Valmennuksen jälkeen jokainen osallistuja toteuttaa henkilökohtaisen visualisointikokeilun (vapaaehtoinen), joiden tuloksia käymme läpi yhteisesti oppimisalustalla. Saat tarvittaessa valmentajalta tukea ja palautetta oman fasilitointikokeilusi suunnitteluun ja toteutukseen.

Oppimisprosessi (30 pv)


Visuaalisen fasilitoinnin valmennus on kuukauden mittainen oppimismatka, johon sisältyy Zoomissa tapahtuvan valmennustapaamisen lisäksi henkilökohtaisen visualisointikokeilun toteuttaminen. Hyödynnämme oppimisen tukena helppokäyttöistä Howspace-oppimisalustaa, joka mahdollistaa yhdessä oppimisen ja ajatusten jakamisen koko prosessin ajan.

Mitä saat osallistujana?

 

 1. Opit yksinkertaisia piirustelu- ja visualisointitekniikoita
 2. Rakennat omaa visuaalista kirjastoasi, jonka avulla kykenet visualisoimaan fasilitointityön kannalta tärkeitä aiheita
 3. Perehdyt visuaalisen fasilitoinnin perusmenetelmiin
 4. Opit hyödyntämään piirustelua ja visuaalisia menetelmiä oppimisen tukena
 5. Toteutat fasilitointikokeilun, jonka myötä viet oppimaasi käytäntöön heti valmennuspäivän jälkeen
 6. Saat Visuaalisen fasilitoinnin menetelmäpakin (pdf) johon on koottu tärkeimmät visuaalisen fasilitoinnin menetelmät sekä hyödyllisiä piirustelu- ja visualisointivinkkejä
 7. Saat omaksi Neulandin laadukkaan tussisetin fläppitaululle ja muistikirjaan piirustelua varten
 8. Saat neuvoja sinulle sopivien työvälineiden hankintaan (tussit, paperit, piirustelusovellukset iPadille)

Kenelle valmennus on suunnattu?


Valmennus on suunnattu fasilitaattoreille, valmentajille, kouluttajille ja ohjaajille – kaikille jotka työskentelevät ryhmien kanssa ja haluavat löytää yksinkertaisia ja ketteriä keinoja yhdessäoppimisen vauhdittamiseksi ja vuorovaikutuksen syventämiseksi. Valmennukseen osallistuminen edellyttää fasilitoinnin perustaitojen hallintaa. Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari, kunhan tunnet fasilitonnin perusasiat ja omaat jonkinlaista kokemusta oppimisprosessien suunnittelusta ja fasilitoinnista. Osallistuminen ei vaadi piirustelutaitoja tai aiempaa kokemusta visuaalisesta työskentelystä.

Hinta 690€ (+alv 24%)

 

 

 

 

100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU

Annamme valmennuksemme sisällöille täyden takuumme. Me olemme valmiit laittamaan osaamisemme ja kokemuksemme täysillä likoon sinun parhaaksesi. Jos koet, että valmennuksen jälkeen sovellettuasi arjessa oppejasi koet perustellusti, että et ole saanut valmennuksesta osallistumismaksun mukaista hyötyä, palautamme sinulle maksamasi osallistumismaksun takaisin.

 

Ilmoittautuminen avoimiin koulutuksiimme on aina sitova.  Voit  siirtää osallistumisesi myöhempään toteutukseen tai kollegalle, olemalla yhteydessä meihin sähköpostitse maija.kotamaki@mukamas.fi.

 

Lue tarkemmat ehdot sivun alalaidasta! 

VALMENTAJASI

MAIJA KOTAMÄKI
Visuaalisen Fasilitoinnin pioneeri

Maija on visuaalinen fasilitaattori ja visuaalisen ajattelun asiantuntija. Hänen erikoisalaansa on ajatustyön ja oppimisen tukeminen piirustelun ja visuaalisten menetelmien avulla. Lähellä sydäntä on erityisesti systeemien tutkiminen, prosessien mallintaminen ja selkeyden tuominen monimutkaiseen maailmaan yhdessä asiakkaiden kanssa piirustellen. Loogisen ajattelun vastapainona mukana on aina aimo annos luovaa ajattelua, huumoria ja kirkkaita värejä!

 

Maija on auttanut asiakkaitaan tekemään prosesseja näkyväksi sekä luomaan ymmärrystä ja merkitystä strategia- ja kehitystyöhön vuodesta 2012 lähtien. Vuosien varrella hän on myös kouluttanut satoja eri alojen ammattilaisia hyödyntämään piirustelua ja visuaalista ajattelua omassa työssään.

Ilmoittaudu mukaan!

Visuaalisuuden Voima!-verkkokurssi

 

 

Seuraava kurssi alkaa kesäkurssina 31.5.2020

 

Valmentaja paikalla kurssilla kesä- ja elokuussa. Heinäkuu itsenäistä opiskelua!

 

Hinta 149,00 € / hlö
Hinta sisältää valmennuksen sekä PDF -muodossa ladattavat materiaalit.


Teemme työyhteisöille mielellämme ryhmätarjouksen!
(Ota yhteyttä Maijaan: maija.kotamaki@mukamas.fi)

 

Ilmoittaudu mukaan tästä:

 

Visuaalisen fasilitoinnin valmennus

 

 

Syksy 2020

Syksyllä 2020 voit valita joko koulutuksen joko Jyväskylässä tai Helsingissä.

 

Visuaalisen fasilitoinnin koulutus, Jyväskylä 15.09.2020
Koulutuspäivän kesto 9:00-15:30
Koulutuksen hinta 690€+alv.

 

Viisuaalisen fasilitoinnin koulutus, Helsinki
21.10.2020
Koulutuspäivän kesto 12:00-15:30
Koulutuksen hinta 690€+alv.

 

Mikäli syksyn epidemiatilanne ei salli lähitoteutusta, toteutus siirretään verkkoon. 

 

Ilmoittaudu mukaan tästä:

 

 

 

 

 

Ilmoittautuminen avoimiin koulutuksiimme on aina sitova. Mikäli poikkeustilan vuoksi joudumme järjestämään  koulutuksen verkossa eikä verkkototeutus sovi kalenteriisi, voit joko siirtää osallistumisesi myöhempiin aloituksiin tai kollegalle. Jos tämä ei ole mahdollista on osallistuminen mahdollista peruuttaa kirjallisesti siitä sopimalla.

100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU

Annamme valmennuksemme sisällöille täyden takuumme. Me olemme valmiit laittamaan osaamisemme ja kokemuksemme täysillä likoon sinun parhaaksesi. Jos koet, että valmennuksen jälkeen sovellettuasi arjessa oppejasi koet perustellusti, että et ole saanut valmennuksesta osallistumismaksun mukaista hyötyä, palautamme sinulle maksamasi osallistumismaksun takaisin.

EHDOT

 

Koulutustapahtuman vastuullinen järjestäjä, Mukamas Learning Design Oy (y-tunnus 2817329-6), laskuttaa osallistumismaksun ennakkoon. Maksuehto 10 vrk, tai jälki-ilmoittautuneille (mikäli koulutuksessa on vielä tilaa ilmoittautumisajankohdan päättymisen jälkeen) on laskujen eräpäivä ennen koulutusta.

 

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koulutus ja palauttaa jo maksaneille rahat, mikäli ilmoittautuneita ei tule riittävästi. Koulutuksen järjestäjä ottaa tapahtumassa valokuvia ja videoita, ja voi käyttää niitä viestinnässään ja markkinoinnissaan valitsemissaan medioissa.

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tietosuojaseloste

Mukamas Learning Design Oy

c/o Learning Hub

Yliopistonkatu 36

40100 Jyväskylä

www.mukamas.fi