Visuaalisuuden Voima! 

Tässä neljän viikon mittaisessa verkkovalmennuksessa opit piirustelun ja visualisoinnin perustaidot omassa tahdissa. Jokaisella viikolla kehität piirustelutaitojasi sekä oivallat, millä eri tavoilla näitä taitoja voi hyödyntää oppimisen tukena. Tutuksi tulevat mm. yksinkertaiset piirustelutekniikat, visuaaliset muisiinpanot, visuaalinen kiteyttäminen ja visuaalliset työpohjat.

Seuraava Visuaalisuuden Voima! -verkkokurssi 19.9.2021 alkaen!

 

Visuaalisuuden Voima!

Visuaalisuuden voima! -verkkovalmennuksessa otat haltuun piirustelun ja visualisoinnin perustaidot itsenäisesti omassa tahdissasi.

Valmennus koostuu neljästä jaksosta, joiden aikana harjoittelemme yksinkertaisia piirustustekniikoita, teemme visuaalisia muistiinpanoja, treenaamme visuaalista kiteyttämistä ja piirustelemme visuaalisia työpohjia. Aikaa oppimiselle on 12 viikkoa.

Valmennuksen vinkkejä voit hyödyntää oman ajatustyön tukena sekä ryhmien kanssa toimiessa.

Kenelle koulutus on suunnattu?

 • Sinulle joka haluat oppia piirustelemaan ja hyödyntämään piirustelua oppimistilanteissa 
 • Fasilitaattoreille, valmentajille, kouluttajille, tiiminvetäjille, palvelumuotoilijoille, opettajille, ohjaajille, järjestökehittäjille tai johtajille
 • Sinulle, joka työskentelet ryhmien kanssa, vedät palavereita, erilaisia oppimis- ja kehittämishetkiä, teet suunnittelutyötä yms.
 • Sinulle, jolla on tiukka koulutusbudjetti tai joudut maksamaan koulutuksen omasta pussista 
 • Sinulle, joka haluat oppia oman työn ohessa, omassa rytmissä. Jaksojen materiaalit avautuvat viikoittain ja ovat käytössäsi 10 viikkoa.

N

Osallistujana opit

 1. Piirustelun perustaidot
 2. Käytännönläheisiä visualisointitaitoja
 3. Soveltamaan oppejasi käytännössä eli hyödyntämään niitä omassa työssäsi
 4. Tukemaan omaa oppimistasi ja ajatustyötä visuaalisten muistiinpanojen avulla
 5. Kiteyttämään ideat ja asiakokonaisuudet visuaaliseen muotoon piirustelemalla
 6. Esittämään asioita yksinkertaisesti ja selkeästi visuaalisessa muodossa
 7. Ohjaamaan ja oivalluttamaan muita visuaalisten työpohjien avulla.

Valmennuksen kulku

Viikko 1: Mitä on piirustelu?

Käytännön vinkit ja neuvot piirusteluun. Rakennetaan henkilökohtaisia piirustelutaitoja.

Viikko 2: Visuaaliset muistiinpanot

Opit kiteyttämään kuulemasi ja näkemäsi visuaaliseen muotoon muistijäljen ja tehokkaiden oppimistulosten saavuttamiseksi.

Viikko 3: Visuaalinen kiteyttäminen

Opit kiteyttämään ajatuksesi ja ideasi selkeästi, siten että ne jäävät mieleen ja niistä on helpompi viestiä myös muille.

 Viikko 4: Visuaaliset työpohjat

Opit hyödyntämään visuaalisia malleja ajattelun ohjaamisen ja oivalluttamisen tukena.

  UKK

  Voiko valmennusta tehdä oman työn ohessa?

  Kyllä voi, valmennus on suunniteltu oman työn, opintojen tai muun arjen ohessa tehtäväksi!

  Täytyykö valmennuksessa olla koneen äärellä tiettynä päivänä tai kellon aikana?

  Ei tarvitse. Jokaisen viikon valmennusmateriaalit avautuvat edellisen viikon sunnuntaina ja voit opiskella niitä omassa tahdissasi.

  Entä jos en ehdi käydä kaikkia materiaaleja läpi neljän viikon aikana?

  Ei hätää, materiaalit ovat käytettävissäsi 10 viikon ajan. Saat myös ladattavan PDF -tiedoston jossa on kurssin tärkeimmät teoriat ja piirusteluvinkit, voit siis palata niiden pariin milloin vain! Huomioi kuitenkin, että valmentaja Maija sekä muu oppimisyhteisö ovat parhaiten tavoitettavissa varsinaisen 4 vkon valmennuksen ajan.

   ajankohta ja hinta

    

   Ajankohta 19.9.2021 alkaen 4 viikkoa (Kurssi avoinna 12 viikkoa)

   Hinta 149 € (sis alv 24 %)

   Ilmoittautuminen avoimiin koulutuksiimme on aina sitova. Mikäli estyt osallistumasta koulutukseen, voit joko siirtää osallistumisesi myöhempiin aloituksiin tai kollegalle. 

   Teemme työyhteisöille mielellämme ryhmätarjouksen tai muotoilemme teille oman valmennuksen!

   Ota yhteyttä: maija.kotamaki@mukamas.fi

    

   100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU

   Annamme valmennuksemme sisällöille täyden takuumme. Me olemme valmiit laittamaan osaamisemme ja kokemuksemme täysillä likoon sinun parhaaksesi. Jos koet, että valmennuksen jälkeen sovellettuasi arjessa oppejasi koet perustellusti, että et ole saanut valmennuksesta osallistumismaksun mukaista hyötyä, palautamme sinulle maksamasi osallistumismaksun takaisin.

    

   Voit ostaa valmennuksensuoraan verkkokaupastamme klikkaamalla alta ”Verkkokauppaan”, mikäli haluat mieluummin laskun, ilmoittaudu mukaan lomakkeella sivun lopussa. Lomakkeeseen pääset myös klikkaamalla ”Haluaisin laskun”

    

   KOULUTTAJAsi

    

   BLOGIT

    

    

   MITÄ ON PIIRUSTELU? – MURRETAAN MYYTTEJÄ JA MÄÄRITETÄÄN KÄSITE UUSIKSI

    

   VISUAALISUUS VIRITTÄÄ OPPIMISMOODIIN – VISUAALISUUS OPPIMISEN TUKENA -BLOGISARJAN 1. OSA

   VISUAALINEN FASILITOINTI TUO VAUHTIA OPPIMISEEN

   ilmoittaudu mukaan!

   EHDOT

   Koulutustapahtuman vastuullinen järjestäjä, Mukamas Learning Design Oy (y-tunnus 2817329-6), laskuttaa osallistumismaksun ennakkoon. Maksuehto 10 vrk, tai jälki-ilmoittautuneille (mikäli koulutuksessa on vielä tilaa ilmoittautumisajankohdan päättymisen jälkeen) on laskujen eräpäivä ennen koulutusta.

   Osallistumista ei voi peruuttaa, mutta ilmoittautuneen henkilön tilalle voi nimetä toisen henkilön ilmoittamalla muutoksesta sähköpostitse vilma.mutka (at) mukamas.fi 

   Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koulutus ja palauttaa jo maksaneille rahat, mikäli ilmoittautuneita ei tule riittävästi. Koulutuksen järjestäjä ottaa tapahtumassa valokuvia ja videoita, ja voi käyttää niitä viestinnässään ja markkinoinnissaan valitsemissaan medioissa.Oikeudet muutoksiin pidätetään.

   Tietosuojaseloste