OHJATUT verkkokurssit työyhteisöille

OHJATUT VERKKO-
KURSSIT TYÖ-
YHTEISÖILLE

Fasilitointitaidot ovat tärkeitä aina kun ihmiset kohtaavat!

Olemme kumppanisi, kun haluat tehostaa ja rikastaa arjen kohtaamisia organisaatiossasi, säästää aikaa ja tuottaa laadukkaampia lopputuloksia. 

Oppiminen vaatii ymmärrystä ihmisläheisen ilmapiirin muotoilemisesta. Riittävän hyvät fasilitointitaidot auttavat luomaan turvallisen ja tehokkaan tilan, joka rohkaisee osallistumaan ja edistää yhteistyötä, ongelmanratkaisua ja yhteisen tiedon rakentamista.

Osallistamisen voima -fasilitoinnin perusteet verkkokurssi

Kehitä työyhteisösi fasilitointitaitoja, kun haluat rakentaa antoisampien  kohtaamisten, työpajojen ja palaverien kulttuuria!

Fasilitointitaidot tehostavat ajankäyttöä ja luovat turvallisen tilan oppimiselle ja uuden ideoimiselle. Ne ovatkin yksi tämän päivän tärkeimmistä työelämätaidoista ja yhteisen oppimisen sekä tiedonjaon ytimessä.

 

Visuaalisuuden voima -piirustelun ja visualisoinnin verkkokurssi

Tee oppimisesta vieläkin tehokkaampaa ja hauskempaa! Visualisointi ketterästi piirustelemalla sekä ajatusten, ideoiden ja ilmiöiden kiteyttäminen visuaaliseen muotoon tehostaa oppimista ja yhteisen ymmärryksen rakentumista.

Kurssilla harjoitellaan yksinkertaisia piirustelutekniikoita, joiden avulla kuka tahansa voi syventää oppimista ja yhteistä ymmärrystä. Tutuksi tulevat niin yksinkertaiset piirustelutekniikat, visuaaliset muisiinpanot, visuaalinen kiteyttäminen kuin visuaaliset työpohjatkin.

 

Kaikki samassa paketissa!

Fasilitoinnin perusteet ja visualisointiosaaminen tukevat erinomaisesti toisiaan. Kun haluat vahvistaa fasilitointiosaamista eri tasoilla, voit tilata verkkokurssit samaan pakettiin. 

Arjen kohtaamiset saavat olla sekä tehokkaita että hauskoja! Kurssien yhteisopeilla onnistut varmasti rakentamaan rikastavia työpajoja ja palavereita organisaatioosi.

KYSYMYS TAI TARJOUSPYYNTÖ?
OTA YHTEYTTÄ NIIN JUTELLAAN LISÄÄ! 

Meihin voit ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä.