kehitä omaa osaamistasi

Halusitpa kehittää itseäsi oppimismuotoilijana tai fasilitaattorina, avoimet koulutuksemme tarjoavat innostavat ja monipuoliset lähestymistavat fasilitointiin sekä oppimisen edistämiseen työssä.

Oppimismuotoilu Bootcamp

Oppimismuotoilu Bootcamp™ tarjoaa opit jatkuvan oppimisen ja kilpailukykyisen organisaation kehittämiseen arjessa sekä strategisella tasolla!

Osallistujana saat tehokkaan ja hauskan oppimiskokemuksen, huikeassa vertaisporukassa, alan edelläkävijät valmentajinasi sekä sparrausta oman organisaation oppimissysteemin kehittämiseen. Opit myös tunnistamaan oman organisaatiosi vahvuudet ja kehittämiskohteet oppimismuotoilun näkökulmasta.

Oppimisen voima!

Oppimisen voima tarjoaa tiiminvetäjille ja esihenkilöille oppivan kulttuurin rakennuspalikoita ja työkaluja yksilön ja tiimin oppimisen vauhdittamiseen.

Koulutus tuo oppimismuotoilun arjen tasolle, mahdollistaen tavoitteellisen oppimisen osana työtä ja tiimien onnistumista. Koulutus antaa eväitä tiimien sisäisen oppimiskulttuurin ja dialogisuuden kehittämisessä sekä oman roolin muotoilussa oppimisen mahdollistajana.

KYSYMYS TAI TARJOUSPYYNTÖ?
OTA YHTEYTTÄ NIIN JUTELLAAN LISÄÄ! 

Meihin voit ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä.