kehitä omaa osaamistasi

Halusitpa kehittää itseäsi oppimismuotoilijana tai fasilitaattorina, avoimet koulutuksemme tarjoavat innostavat ja monipuoliset lähestymistavat fasilitointiin sekä oppimisen edistämiseen työssä.

Osallistamisen Voima! -fasilitointikoulutus

Fasilitointitaidot ovat oleellinen osa tämän päivän ja tulevaisuuden työyhteisötaitoja. Käytännönläheinen koulutus tarjoaa syväsukelluksen fasilitoinnin perusteisiin ja rakentavan vuorovaikutuksen tukemiseen.

 Fasilitointi ei rajaudu vain palavereihin ja työpajoihin, vaan sillä voidaan parhaimmillaan vaikuttaa koko yhteisön kulttuuriin hyvien toimintatapojen luomisen myötä. Luvassa on runsaasti esimerkkejä ja keskustelua käytännön fasilitointitilanteista, perehtymistä erilaisiin fasilitointimenetelmiin ja työkaluihin sekä treenaamista yhdessä.

Visuaalisuuden Voima! -verkkokurssi

Piirustelu on helppo, nopea ja hauska tapa tehdä asioita ja
ideoita näkyväksi, tehostaa ajattelua ja tukea oppimista!

Verkkokurssilla opit tekniikoita, joita voit hyödyntää niin oman kuin erilaisten ryhmien oppimisen vauhdittamisessa sekä piirtämään juuri sinulle tai yhteisöllesi tärkeimmät helpot symbolit, joiden avulla visualisoit jo valtavan määrän erilaisia asioita. Opit myös tärkeimmät perusasiat myös piirusteluvälineiden käytöstä ja hankinnasta.

Oppimismuotoilu Bootcamp

Oppimismuotoilu Bootcamp™ tarjoaa opit jatkuvan oppimisen ja kilpailukykyisen organisaation kehittämiseen arjessa sekä strategisella tasolla!

Osallistujana saat tehokkaan ja hauskan oppimiskokemuksen, huikeassa vertaisporukassa, alan edelläkävijät valmentajinasi sekä sparrausta oman organisaation oppimissysteemin kehittämiseen. Opit myös tunnistamaan oman organisaatiosi vahvuudet ja kehittämiskohteet oppimismuotoilun näkökulmasta.

Oppimisen voima!

Oppimisen voima tarjoaa tiiminvetäjille ja esihenkilöille oppivan kulttuurin rakennuspalikoita ja työkaluja yksilön ja tiimin oppimisen vauhdittamiseen.

Koulutus tuo oppimismuotoilun arjen tasolle, mahdollistaen tavoitteellisen oppimisen osana työtä ja tiimien onnistumista. Koulutus antaa eväitä tiimien sisäisen oppimiskulttuurin ja dialogisuuden kehittämisessä sekä oman roolin muotoilussa oppimisen mahdollistajana.

KYSYMYS TAI TARJOUSPYYNTÖ?
OTA YHTEYTTÄ NIIN JUTELLAAN LISÄÄ! 

Meihin voit ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä.