Palvelumme

Oletko kyllästynyt näennäiskehittämiseen? Haluatko tuloksia? 

Mukamas on etsimäsi kumppani, kun haluat valjastaa oppimisen työyhteisösi todelliseksi voimavaraksi. 

Konsultoimme johtoa, visualisoimme matkakartan, valmennamme henkilöstön ja tarjoamme parhaat modernit työkalut työssä tapahtuvan oppimisen fasilitointiin ja johtamiseen.

OPPIMISESTA KILPAILUETU

Kaipaatko strategista sparrausta oppimismuotoiluun?  

Tärkeintä on halu ja kyky oppia jatkuvasti. Sitä vahvistamalla  syntyy oppiva työpaikka ja oppimiskyvystä parhaimmillaan kestävä kilpailuetu. 

Konsultoimme ja valmennamme teidät rakentamaan organisaatiollenne oppimisen puitteet, jotka tukevat liiketoiminnasta lähteviä osaamistarpeita. Tarjoamme käyttöösi huomisen työkalut, jotta voit mahdollistaa ihmisille jatkuvan, ketterän oppimisen joka päivä.

VAHVISTA yhteisösi fasilitoinnin ja oppimisen taitoja 

Tarvitsetteko vaikuttavaa, organisaatiokohtaista valmennusta johdolle, avainhenkilöille tai koko henkilöstölle? Samalla kun yksilöt oppivat, kehitetään koko yhteisön toimintakulttuuria. 

Tarjoamme organisaatiokohtaisia valmennuksia oman oppimisen johtamisesta koko yhteisön oppimisen muotoiluun. Monipuoliset ja käytännönläheiset fasilitointivalmennuksemme tarjoavat perusopit sekä luovia tapoja vuorovaikutuksen syvempään kehittämiseen.

KEHITTÄMIS- JA STRATEGIAPROSESSIEN FASILITOINTI

KEHITTÄMIS- JA STRATEGIA

PROSESSIEN FASILITOINTI

Jalkauttaminen on kuollut, eläköön osallistaminen! Kun otat henkilöstön tai asiakkaat mukaan yhteisen suunnan ja tehtävän kirkastamiseen jo alusta alkaen, on juurruttaminen jo suurelta osin tehty. 

Olemme kumppanisi, kun kaipaat apua tärkeän kehittämisprosessin muotoiluun ja läpivientiin osallistavasti – täysin digitaalisesti tai kasvokkain. Tapahtuma- ja kohtaamisosaamisemme saa jatkuvasti kiitosta. Kehittäminen on kanssamme myös hauskaa!

OHJATUT VERKKOKURSSIT TYÖYHTEISÖILLE

Haluatko syventää ketterästi työyhteisösi taitoja fasilitoida yhteisiä oppimis- ja kehittämishetkiä? 

Verkkokurssit mahdollistavat pienet oppimisen hetket arjessa niin, että ne voidaan parhaiten sovittaa jokaisen omaan kalenteriin.

Kurssien sisällöt auttavat rakentamaan sujuvampaa työarkea erilaisissa suunnittelu- ja kehittämishetkissä.

  KEHITÄ OMAA OSAAMISTASI

  Haluatko oppia lisää oppimismuotoilusta tai fasilitoinnista? 

  Kaikille avoimissa valmennuksissamme kehität omaa osaamistasi ja ymmärrystä sekä saat konkreettisia työkaluja arkeen. Avoimet valmennuksemme tarjoavat monipuolisen ja luovan lähestymistavan fasilitointiin sekä oppimiseen työssä.

  Avoimia valmennuksia: 

  • Oppimismuotoilu Bootcamp (TM) – Huomisen opit jatkuvan oppimisen kehittämiseen
  • Oppimisen voima – työkalut tiimisi oppimisen vauhdittamiseen

  MUKAMAS TALK! 

  Haluatko puhujan, joka tuo purskeen raikkaita ajatuksia ja energiaa? 

  Herättelevä puheenvuoro vauhdittaa kehittämisprosessia ja suuntaa yhdessä ajattelua. Mukamaksen puhujat antavat energiaa muutokseen ja haastavat työyhteisöä dialogiin. 

  Kysyttyjä teemoja: 

   • Kohti oppivaa työpaikkaa –  rakenna halua ja kykyä oppia 
   • Oman työn muotoilu ja oppiminen 
   • Also in English

  tutustu oppimismuotoilun materiaaleihin!

  tutustu oppimis-
  muotoilun materiaaleihin!

  Täältä löydät oppaita ja canvaksia niin oman kuin organisaatiosi oppimisen ja oppivan kulttuurin rakentamisen tueksi. Lisäksi löydät täältä Oppimismuotoilijan työkirjan ja tuottamamme uusimmat julkaisut! 

  Oikeanlaiset työkalut ovat tärkeä apu oppimisen ja oppivan kulttuurin luomisen matkalla. Olemme koonneet tänne parhaat työkalut työsi tueksi! 

  MUKAMAS WAY!

  Käytännönläheinen, asiakaskeskeinen ja dialoginen valmennus- ja fasilitointityylimme on saanut paljon kiitosta asiakkailtamme. Luomme taitavasti rennon, välittömän ja turvallisen ilmapiirin, joka on yhdessä oppimisen edellytys. 

  Uskomme oppimisessa ja kehittämisessä yhdessä ajatteluun ja jatkuvaan harjoitteluun. Valmennuksissa ja työpajoissa tarjoilemme ajatussyöttöjen tueksi reflektoinnin paikkoja ja yhdessä tekemistä sopivasti vuorotellen. Pelkkä luento ja kuuntelu eivät riitä, vaan tarvitaan kokeiluja ja tekemällä oppimista, kun tavoitteena on viedä asioita käytäntöön tai luoda yhdessä uutta. Osallistumisesta ja dialogista ei tingitä isommissakaan, satojen ihmisten kohtaamisissa. 

  Hyödynnämme herkkyydellä ja ammattitaidolla visuaalisia ja toiminnallisia työtapoja, mm. visuaalista fasilitointia ja Lego® Serious Play® -menetelmiä. Monikanavaisten prosessien tukena käytämme verkkoalustoja, mm. Howspacea ja Miroa. Yhtäaikaisen, synkronisen työskentelyn lisäksi on tärkeää tarjota oppimisen ja osallistumisen paikkoja myös jokaisen omaan aikatauluun sopivasti asynkronista työskentelyä hyödyntäen. Näin huomioimme yksilöiden omat ajatteluntilat ja eritahtisuuden. Tavoitteena on, että kohtaamisten aikana on rauhallista ajatteluaikaa, mutta rytmi vaihtuu riittävän usein. 

  Mukamaksen matkassa työ on myös hauskaa!

  KYSYMYS TAI TARJOUSPYYNTÖ?
  OTA YHTEYTTÄ NIIN JUTELLAAN LISÄÄ! 

  Meihin voit ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä.