Palvelumme

Haluatko valjastaa oppimisen työyhteisösi todelliseksi voimavaraksi? 

Autamme rakentamaan organisaatiollenne oppimisen puitteet ja toimintatavat, jotka tukevat liiketoiminnasta lähteviä osaamistarpeita. Tarjoamme käyttöönne testatut konseptit ja työkalut, jotta voit mahdollistaa ihmisille jatkuvan, ketterän oppimisen joka päivä. 

Kaipaatko strategista sparrausta ja johdon valmennusta oppimismuotoiluun? 

Tärkeintä on halu ja kyky oppia jatkuvasti. Johdon ja esihenkilöiden tehtävä on mahdollistaa se. Oppimista vahvistamalla syntyy oppiva työpaikka ja oppimiskyvystä parhaimmillaan kestävä kilpailuetu. 

MUKAMAS WAY!

Käytännönläheinen, asiakaskeskeinen ja dialoginen valmennus- ja fasilitointityylimme on saanut paljon kiitosta asiakkailtamme. Luomme taitavasti rennon, välittömän ja turvallisen ilmapiirin, joka on yhdessä oppimisen edellytys. 

Uskomme oppimisessa ja kehittämisessä yhdessä ajatteluun ja jatkuvaan harjoitteluun. Valmennuksissa ja työpajoissa tarjoilemme ajatussyöttöjen tueksi reflektoinnin paikkoja ja yhdessä tekemistä sopivasti vuorotellen. Pelkkä luento ja kuuntelu eivät riitä, vaan tarvitaan kokeiluja ja tekemällä oppimista, kun tavoitteena on viedä asioita käytäntöön tai luoda yhdessä uutta. Osallistumisesta ja dialogista ei tingitä isommissakaan, satojen ihmisten kohtaamisissa. 

Hyödynnämme herkkyydellä ja ammattitaidolla visuaalisia ja toiminnallisia työtapoja, mm. visuaalista fasilitointia ja Lego® Serious Play® -menetelmiä. Monikanavaisten prosessien tukena käytämme verkkoalustoja, mm. Howspacea ja Miroa. Yhtäaikaisen, synkronisen työskentelyn lisäksi on tärkeää tarjota oppimisen ja osallistumisen paikkoja myös jokaisen omaan aikatauluun sopivasti asynkronista työskentelyä hyödyntäen. Näin huomioimme yksilöiden omat ajatteluntilat ja eritahtisuuden. Tavoitteena on, että kohtaamisten aikana on rauhallista ajatteluaikaa, mutta rytmi vaihtuu riittävän usein. 

Mukamaksen matkassa työ on myös hauskaa!

KYSYMYS TAI TARJOUSPYYNTÖ?
OTA YHTEYTTÄ NIIN JUTELLAAN LISÄÄ! 

Meihin voit ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä.