vilma mutka

 

Toimitusjohtaja, johtamisen ja oppimismuotoilun valmentaja, fasilitaattori, yrittäjä (MBA, BBA, AmO)

Vilma Mutka on oppimismuotoilun pioneeri ja työelämän oppimisaktivisti.

Vilma kutsutaan paikalle, kun tarvitaan kokenutta ja tilanneherkkää fasilitaattoria, innostavaa ja osaavaa valmentajaa tai päräyttävää puhujaa. Hänen intohimoaiheitaan ovat strateginen oppimismuotoilu, oppimiskulttuurin muotoilu ja vaativien prosessien ja suurten kohtaamisten fasilitointi. 

Oppivien työpaikkojen kehittämisessä Vilma uskoo kokeilevan tekemisen ja tarinoiden jakamisen voimaan. Yli 20 vuoden ajan hän on tuonut tuhansia ihmisiä yhteen, kohtaamaan, kehittämään ja oppimaan yhdessä. Hän haluaa luoda lisää merkityksellisyyttä työelämään tuomalla oppimisen kaiken työntekemisen ytimeen – erityisesti johtamiseen. Toimitusjohtajana hän luotsaa kasvavaa Mukamas-tiimiä ja koettaa elää omien oppiensa mukaisesti. 

Entisenä kilpaurheilijana Vilma ammentaa monia oppeja lentopallo- ja beach volley -kentiltä. Nykyään kasvuyrittäjän pulssi laskee parhaiten joogamatolla, lukemalla, liikkumalla luonnossa tai mökillä. Perheen kanssa touhuamisen lisäksi Vilma rakastaa juhlia, kiihkeitä keskusteluja ja eväsretkiä.

BLOGIT

 

HOW TO BUILD A RESILIENT, LEARNING ORGANISATION FOR THE FUTURE?

 

MISTÄ AIKAA OPPIMISELLE? 7 VINKKIÄ

OPPIMISMUOTOILULLA TEHDÄÄN TYÖSSÄOPPIMISEN VALLANKUMOUSTA

NYT TARVITAAN YRITTÄJÄMÄISTÄ OPPIMISTA – 3 VINKKIÄ