Osallistamisen Voima! -fasilitointikoulutus

Osallistamisen Voima! -fasilitointi
koulutus

Sinulle joka kaipaat tehokkaita työkaluja

yhdessä työskentelyn ja oppimisen fasilitointiin!

Kevään 2023 koulutus on täynnä. Tilaa tästä uutiskirjeemme, niin kuulet tulevista koulutuksistamme ensimmäisten joukossa! 

U

Mitä fasilitointi on?

Fasilitointi taidot ovat yhdessä ohjautuvan työkulttuurin olennainen rakennuspalikka.

Fasilitointi keskittyy rikastavan vuorovaikutuksen ja yhteistyön edellytysten luomiseen. Yhdessä työskentelyn ja kehittämisen osallistava johtaminen ovat tämän päivän tärkeitä työyhteisötaitoja ihan meille jokaiselle!

 

 

 

 

 

Kenelle koulutus on suunnattu?

 • Valmennus on suunnattu tiiminvetäjille, esihenkilöille, valmentajille, kouluttajille – kaikille jotka kaipaavat tehokkaita työkaluja yhdessä työskentelyn ja oppimisen fasilitointiin.

   

 • Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai koulutusta. On hyvä jos sinulla on mielessä jokin arjen tilanne mihin haet työkaluja. Tärkeintä on tulla oppimaan avoimin mielin!

N

Osallistujana saat

Luvassa on runsaasti esimerkkejä ja keskustelua käytännön fasilitointitilanteista, perehtymistä erilaisiin fasilitointimenetelmiin ja -työkaluihin sekä treeniä käytännössä.

 • Osallisuutta tukevia työtapoja arjen kohtaamisiin arjen foorumeihin
 • Kokemusta ja tietoa fasilitoinnin vankoista perusmenetelmistä
 • Fasilitointimenetelmien treeniä käytännössä 
 • Ymmärrystä prosessin fasilitoinnista
 • Pohdintaa omista vahvuuksista fasilitaattorina
 • Ymmärrystä elämyksellisyyden ja ilmapiirin merkityksestä tilaisuuksissa

 

Tärkeät teemat

Käytännönläheinen koulutus tarjoaa syväsukelluksen fasilitoinnin perusteisiin. Luvassa on runsaasti esimerkkejä ja keskustelua käytännön fasilitointitilanteista, perehtymistä erilaisiin fasilitointimenetelmiin ja työkaluihin sekä treenaamista yhdessä.

 

 • Fasilitaattorin ydintaidot
 • Dialogin fasilitointi
 • Fasilitointiprosessi
 • Turvallisen tilan rakentaminen
 • Fasilitointimenetelmät
 • Fasilitaattorina kehittyminen
 • Elämyksellisyys
 • Ilmapiirin muotoilu

Oppimisprosessi

Koulutustemme tukena hyödynnämme digitaalista Howspace-alustaa.

Aloitamme yhteisen oppimisen matkan noin viikkoa ennen kohtaamista ennakko-orientoitumisella Howspacessa ja hyödynnämme alustaa myös koulutuspäivien aikana. Yhdessä ajattelu ja vertaisoppiminen jatkuvat Howspacessa myös toisen koulutuspäivän jälkeen. Kohtaamme verkossa kaksi kertaa 3,5 tunnin ajan

  ajankohta ja hinta

   

  Kaksiosainen koulutus verkossa keväällä 2023 / TÄYNNÄ 

  Hinta: 690e (+alv)

  Ilmoittaudu mukaan 29.3 mennessä!

  Ilmoittautuminen avoimiin koulutuksiimme on aina sitova. Mikäli estyt osallistumasta koulutukseen, voit joko siirtää osallistumisesi myöhempiin aloituksiin tai kollegalle. 

  Teemme työyhteisöille mielellämme ryhmätarjouksen tai muotoilemme teille oman koulutuksen!

   

  100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU

  Annamme valmennuksemme sisällöille täyden takuumme. Me olemme valmiit laittamaan osaamisemme ja kokemuksemme täysillä likoon sinun parhaaksesi. Jos koet, että valmennuksen jälkeen sovellettuasi arjessa oppejasi koet perustellusti, että et ole saanut valmennuksesta osallistumismaksun mukaista hyötyä, palautamme sinulle maksamasi osallistumismaksun takaisin.

   

  KOULUTTAJA

   

  haluatko kehittää työyhteisösi fasilitoinnin taitoja?

   

  Tarvitsetteko vaikuttavaa, organisaatiokohtaista valmennusta johdolle, avainhenkilöille tai koko henkilöstölle? Samalla kun yksilöt oppivat, kehitetään koko yhteisön toimintakulttuuria. 

  Tarjoamme organisaatiokohtaisia valmennuksia oman oppimisen johtamisesta koko yhteisön oppimisen muotoiluun. Monipuoliset ja käytännönläheiset fasilitointivalmennuksemme tarjoavat perusopit sekä luovia tapoja vuorovaikutuksen syvempään kehittämiseen.

  EHDOT

  Koulutustapahtuman vastuullinen järjestäjä, Mukamas Learning Design Oy (y-tunnus 2817329-6), laskuttaa osallistumismaksun ennakkoon. Maksuehto 10 vrk, tai jälki-ilmoittautuneille (mikäli koulutuksessa on vielä tilaa ilmoittautumisajankohdan päättymisen jälkeen) on laskujen eräpäivä ennen koulutusta.

  Osallistumista ei voi peruuttaa, mutta ilmoittautuneen henkilön tilalle voi nimetä toisen henkilön ilmoittamalla muutoksesta sähköpostitse vilma.mutka (at) mukamas.fi 

  Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koulutus ja palauttaa jo maksaneille rahat, mikäli ilmoittautuneita ei tule riittävästi. Koulutuksen järjestäjä ottaa tapahtumassa valokuvia ja videoita, ja voi käyttää niitä viestinnässään ja markkinoinnissaan valitsemissaan medioissa.Oikeudet muutoksiin pidätetään.

  Tietosuojaseloste