Osallistamisen Voima! -fasilitointikoulutus

Osallistamisen Voima! -fasilitointi
koulutus

Kaikille jotka kaipaavat tehokkaita työkaluja
yhdessä työskentelyn ja oppimisen fasilitointiin!

SYKSY 2022

Kaksiosainen koulutus 3.11.2022 alkaen!

U

Mitä fasilitointi on?

Fasilitointi tarkoittaa yhteistoiminnan ja ryhmäprosessien suunnittelua ja toteuttamista.

Fasilitointi keskittyy rikastavan vuorovaikutuksen ja yhteistyön edellytysten luomiseen. Yhdessä työskentelyn ja kehittämisen osallistava johtaminen ovat tämän päivän tärkeitä työyhteisötaitoja ihan meille jokaiselle!

 

 

 

 

 

Kenelle koulutus on suunnattu?

 • Valmennus on suunnattu tiiminvetäjille, esimiehille, ohjaajille, valmentajille, kouluttajille – kaikille jotka kaipaavat tehokkaita työkaluja yhdessä työskentelyn ja oppimisen fasilitointiin.

   

 • Sinulle, joka työskentelet ryhmien kanssa, vedät palavereita, erilaisia oppimis- ja kehittämishetkiä ja teet suunnittelutyötä.

   

 • Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai koulutusta. On hyvä jos sinulla on mielessä jokin arjen tilanne mihin haet työkaluja. Tärkeintä on tulla oppimaan avoimin mielin!

N

Osallistujana saat

Luvassa on runsaasti esimerkkejä ja keskustelua käytännön fasilitointitilanteista, perehtymistä erilaisiin fasilitointimenetelmiin ja -työkaluihin sekä treenaamista yhdessä.

 • Osallistavia työtapoja arjen foorumeihin
 • Kokemusta ja tietoa fasilitoinnin vankoista perusmenetelmistä
 • Fasilitointimenetelmien treeniä käytännössä yhdessä
 • Ymmärrystä prosessin merkityksestä osana vuorovaikutuksen mahdollistamista
 • Ajatuksia omista vahvuuksista fasilitaattorina

 

Tärkeät teemat

Käytännönläheinen koulutus tarjoaa syväsukelluksen fasilitoinnin perusteisiin. Luvassa on runsaasti esimerkkejä ja keskustelua käytännön fasilitointitilanteista, perehtymistä erilaisiin fasilitointimenetelmiin ja työkaluihin sekä treenaamista yhdessä.

 

 • Fasilitaattorin roolit & tehtävät
 • Dialogin fasilitointi
 • Fasilitointiprosessi
 • Psykologinen turvallisuus
 • Fasilitointimenetelmät
 • Fasilitaattorina kehittyminen

 

 

 

 

 

Oppimisprosessi

Koulutustemme tukena hyödynnämme digitaalista Howspace-alustaa.

Aloitamme yhteisen oppimisen matkan noin viikkoa ennen kohtaamista ennakko-orientoitumisella Howspacessa ja hyödynnämme alustaa myös koulutuspäivien aikana. Yhdessä ajattelu ja vertaisoppiminen jatkuvat Howspacessa myös toisen koulutuspäivän jälkeen. Kohtaamme verkossa kaksi kertaa 3,5 tunnin ajan

  ajankohta ja hinta

   

  Ajankohta 3.11 & 17.11.2022 klo 8.30 – 12.00
  (2 x 3,5 h)

  Hinta 690 € + alv 24 %

  Ilmoittautuminen avoimiin koulutuksiimme on aina sitova. Mikäli estyt osallistumasta koulutukseen, voit joko siirtää osallistumisesi myöhempiin aloituksiin tai kollegalle. 

  Teemme työyhteisöille mielellämme ryhmätarjouksen tai muotoilemme teille oman koulutuksen!

   

  100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU

  Annamme valmennuksemme sisällöille täyden takuumme. Me olemme valmiit laittamaan osaamisemme ja kokemuksemme täysillä likoon sinun parhaaksesi. Jos koet, että valmennuksen jälkeen sovellettuasi arjessa oppejasi koet perustellusti, että et ole saanut valmennuksesta osallistumismaksun mukaista hyötyä, palautamme sinulle maksamasi osallistumismaksun takaisin.

   

  KOULUTTAJA

   

  Osallistamisen Voima -fasilitointikoulutuksia vetävät myös Liisa-Maija Malinen ja Johanna Riippi

  haluatko kehittää työyhteisösi fasilitoinnin taitoja?

   

  Tarvitsetteko vaikuttavaa, organisaatiokohtaista valmennusta johdolle, avainhenkilöille tai koko henkilöstölle? Samalla kun yksilöt oppivat, kehitetään koko yhteisön toimintakulttuuria. 

  Tarjoamme organisaatiokohtaisia valmennuksia oman oppimisen johtamisesta koko yhteisön oppimisen muotoiluun. Monipuoliset ja käytännönläheiset fasilitointivalmennuksemme tarjoavat perusopit sekä luovia tapoja vuorovaikutuksen syvempään kehittämiseen.

  ilmoittaudu mukaan!

  [gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]

  EHDOT

  Koulutustapahtuman vastuullinen järjestäjä, Mukamas Learning Design Oy (y-tunnus 2817329-6), laskuttaa osallistumismaksun ennakkoon. Maksuehto 10 vrk, tai jälki-ilmoittautuneille (mikäli koulutuksessa on vielä tilaa ilmoittautumisajankohdan päättymisen jälkeen) on laskujen eräpäivä ennen koulutusta.

  Osallistumista ei voi peruuttaa, mutta ilmoittautuneen henkilön tilalle voi nimetä toisen henkilön ilmoittamalla muutoksesta sähköpostitse vilma.mutka (at) mukamas.fi 

  Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koulutus ja palauttaa jo maksaneille rahat, mikäli ilmoittautuneita ei tule riittävästi. Koulutuksen järjestäjä ottaa tapahtumassa valokuvia ja videoita, ja voi käyttää niitä viestinnässään ja markkinoinnissaan valitsemissaan medioissa.Oikeudet muutoksiin pidätetään.

  Tietosuojaseloste