liisa-maija malinen

 

Fasilitaattori, valmentaja, Sertifioitu LEGO® Serious Play® – menetelmän ja online LEGO® Serious Play® – menetelmän fasilitaattori (KTM, BBA)

 

Liisa-Maija on helposti lähestyttävä ammattifasilitaattori ja oppimismuotoilun ja fasilitoinnin valmentaja, jolla on kyky luoda lämmin ja avoin tunnelma työpajoihin ja valmennuksiin. 

Liisa-Maijan vahvuus on systeemisen ymmärryksen rakentamisessa osallistujien välille. Hän innostuu erityisesti laajempien fasilitointiprosessien sekä tasa-arvoisen dialogin ja vuorovaikutuksen fasilitoinnista mm. LEGO® Serious Play® – menetelmällä. Tätä hän tekee sujuvasti sekä suomen- että englanninkielellä.

Liisa-Maija on taustaltaan Kauppatieteiden maisteri pääaineenaan yritysten ympäristöjohtaminen. Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat vahva osa Liisa-Maijan arvomaailmaa ja substanssiosaamista. 

Kun Liisa-Maija ei ole puutarhassaan möyryämässä tai köynnösruusujen kasvua teekupin kanssa ihastelemassa hän viettää vapaa-aikaa perheen ja suomenlapinkoiran kanssa touhutessa. Lisäksi tavoitteena on joogassa kehittyminen ja erityisesti käsillä seisonnan oppiminen.

 

BLOGIT

 

OPPIMISEN FASILITOINTI ON JATKUVAN OPPIMISEN MAHDOLLISTAMISTA

 

HOW TO BUILD A RESILIENT, LEARNING ORGANISATION FOR THE FUTURE?

PSYKOLOGISESTI TURVALLISEN ILMAPIIRIN MUOTOILU ON OLENNAINEN OSA DIGITYÖPAJAN ONNISTUMISTA