TÄLTÄ SIVULTA LÖYDÄT KAIKKI TULEVAT WEBINAARIMME – Scrollaa rohkeasti alas päin!

Ajatustyö ja tekoälyn hyödyntäminen

Webinaari to 21.3.2024 to klo 9.-9.55

Haluatko tietää, miten tekoäly vaikuttaa tieto- ja ajatustyöhön sekä oppimiseen? Tekoälyn merkitys ajatustyössä on kasvanut merkittävästi viime vuosina, mullistaen perinteisiä työskentelytapoja ja luoden samalla uusia mahdollisuuksia. Ajatustyöläisen, HR:n ja esihenkilön työssä tämä näkyy esimerkiksi rutiinien ja prosessien mennessä uusiksi. Tekoäly voi auttaa meitä tekemään ajatustyötä laadukkaammin ja tehokkaammin – aikaa vapautuu myös  luovuudelle ja itse ajattelulle!

Webinaarissa sukellamme mm. näihin kysymyksiin:

  • Miten tukea henkilöstöä tässä muutoksessa?
  • Mitä haasteita tekoälyyn liittyy ja miten ne taklataan?
  • Mitä seuraavaksi tapahtuu?

Kokemuksia ja vinkkejä jakamassa Mukamakselta oppimismuotoilija ja tekoälyasiantuntija Johanna Riippi sekä Konsultointi Valkoselta Pinja Valkonen, joka haluaa auttaa asiakkaitaan hyödyntämään tekoälyä toimintansa kehittämisessä. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Päivämäärä: Torstaina 21.3.2024
Aika: klo 9.00-9.55
Maksuton!

Oppimismuotoilu ja esihenkilö oppimisen johtajana 

-webinaari ke 10.4. klo 9.00!  

Hyvinvointialueiden käynnistyessä on viime vuoden aikana otettu samalla tärkeitä askelia osaamisen ja johtamistyön kehittämiseksi. HUS erva -alueella tehdään ketterää yhteistyötä modernin oppimiskulttuurin ja ihmislähtöisen johtamisen eteen. Ison muutoksen keskellä kaikkien on otettava vastuuta oppimisesta. Myös osaamisen ennakointi ja oppivat tiimit ovat fokuksessa, kun muotoillaan oppivaa organisaatiota. 

Webinaarissa sukellamme mm. näihin polttaviin kysymyksiin:

  • Miten osaamisen ja oppimisen johtamisen eteen tehdään hyvinvointialueilla nyt?
  • Mitä taitoja oppimisen johtaminen edellyttää esihenkilöiltä?
  • Miten valjastaa oppimisen näkökulma dialogihetkiin ja rutiineihin kolmivuorotyön ja työvoimapulan haastaessa johtamisen arkea? 

Kokemuksia ja käytänteitä jakamassa Mukamaksen perustaja ja toimitusjohtaja, työelämän oppimisaktivisti ja oppimismuotoilun valmentaja Vilma Mutka sekä Elina Antikainen, henkilöstön kehittämispäällikkö Etelä-Karjalan hyvinvointialueelta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Päivämäärä: Keskiviikkona 10.4.2024
Aika: klo 9.00-9.55
Maksuton!