Mukamas somessa
Uusimmat blogijutut
 

Kumppaniesittely: visuaalisen ajattelun pioneeri Tiina Hoskari, Kuvitellen Oy

Visuaalisen ajattelun asiantuntija Tiina Hoskari

Kumppaniesittely: visuaalisen ajattelun pioneeri Tiina Hoskari, Kuvitellen Oy

Kumppaniesittelyiden sarjan aloittaa Kuvitellen Oy:n osakas ja perustaja, visuaalisen ajattelun pioneeri, graafinen fasilitoija Tiina Hoskari. Yhteistyömme on perustunut vahvuuksiemme yhdistämiseen asiakkaidemme hyväksi; Mukamas Learning Designin Vilman valmennus- ja fasilitointiosaaminen liitettynä Tiinan kykyyn kiteyttää ja tuoda näkymätön näkyväksi visualisoinnin avulla.

Vuosien varrella olemme Tiinan kanssa auttaneet asiakkaita mm. luomaan ymmärrystä ja merkitystä strategiatyöhön, kiteyttämään kehittämispäivien ja seminaarien tuloksia  ja kouluttaneet ja innostaneet visuaalisen ajattelun ja fasilitoinnin pariin.

Ehkä sinuakin askarruttaa jokin ylläolevista haasteista? Vai tarvitsetko apua johonkin muuhun? Ota rohkeasti yhteyttä, niin pohditaan yhdessä voimmeko auttaa!

Tiina on ennakkoluuloton kehittäjä ja luova johtaja. Tiina on elävä esimerkki siitä, miten visuaalisuuden kautta voidaan ratkaista keskittymisvaikeuksia tai oppimisen haasteita. Tarjoamalla visuaalisia apuja oppimiseen, saadaan myös haastavammat kokonaisuudet avattua helposti oivallettavaan muotoon.

Vapaalla Tiina järjestää ajatuksiaan juoksemalla ja ompelemalla. Kaksi tytärtä puolestaan varmistavat, että järjestämistä tarvitaan silloin tällöin. Tiina hyppää mielellään kanssanne suoraan syvään päätyyn ja auttaa kokeilemaan visuaalisen ajattelun työkaluja käytännössä vaikkapa valmennusten kautta.

”Jos haluat edetä nopeasti, mene yksin. Jos haluat päästä pitkälle, mene yhdessä.”
– Vanha afrikkalainen sananlasku

Mukamas-tiimi kasataan aina asiakkaan tarpeen ja projektin tarkoituksen mukaan, parhaasta mahdollisesta osaamisesta ja energiasta. Tulokset tehdään verkoston luottokumppaneiden kanssa.