Mukamas somessa
Uusimmat blogijutut
 

5 VINKKIÄ NORDIC BUSINESS FORUMIIN!

5 VINKKIÄ NORDIC BUSINESS FORUMIIN!

Yksi syksyn tärkeimmistä bisnesseminaareista on jälleen ovella. Lokakuun 2. ja 3. päivä Nordic Business Forum 2017 tarjoaa maailmanluokan puhujakattauksen uusimmista globaaleista trendeistä niin yritysmaailmassa kuin yhteiskunnassa yleisesti. Tänä vuonna teemat ovat maailmaa syleilevät Responsibility – Purpose – Leadership. Sen lisäksi, että tänä vuonna giganttimaiset 10 000 ihmistä kokontuu ja verkostoituu Helsingin Messukeskuksessa, tuhansia ihmisiä seuraa tapahtumaa Live Streamin välityksellä.

NBF Live Stream -tapahtumista suurin järjestetään Jyväskylässä. Paviljonkiin on jälleen järjestetty huikea mahdollisuus seurata esityksiä ja samalla verkostoitua keskisuomalaisittain. Paikalle on saapumassa tänäkin vuonna useita satoja katsojia, nauttimaan oppimisesta, tunnelmasta ja tarjoiluista.

Minulla on ilo toimia moderaattorina eli palvella Paviljongin osallistujien oppimiskokemusta. Lupaan tehdä parhaani, ja olen varma, että kaikki muutkin salissa olevat haluavat ottaa kaiken irti tapahtuman upeasta annista. Onneksi saan jatkaa vielä kolmannen päivän tapahtuman parissa, sillä keskiviikkona fasilitoin yhtä NBF Post Dialogue -dialogisessiota yhteistyössä Intotalon kanssa.

Uskon, että ketterä oppiminen on ainut kilpailuetu nopeasti muuttuvassa maailmassa. NBF:ssä on mahdollisuus kerrankin ottaa kunnolla aikaa ajattelulle – kokonaista kaksi päivää maailmanluokan ideoita ja innostusta! Kannustan ottamaan opit laadukkaasta ohjelmasta ja olemaan rohkeasti avoin ihmisten kohtaamisille.

Ota näistä vinkeistä vaari, seuraat sitten striimiä Paviljongissa tai nautit ohjelmasta pääkallopaikalla Helsingissä:

1. Mieti jo etukäteen kolme tavoitetta itsellesi. Mitä tarvitset juuri nyt? Mikä asia tai puhuja erityisesti kiinnostaa? Kenet haluaisit tavata?

2. Vapauta päivät oikeasti ajattelulle. Se on harvinaista herkkua. Älä siis yritä liikaa muuta yhtä aikaa, vaan siirrä puhelut ja tapaamiset rohkeasti muihin päiviin. Tulet saamaan rautaisannoksen ideoita – niiden sulatteluun tarvitaan niin omaa aikaa kuin keskustelua muiden kanssa.

3. Tutustu etukäteen puhujiin ja ohjelmaan. Edes kevyesti. Parempi orientaatio takaa syvemmän oppimisen. Puhujaesittelyt löydät täältä. Tapahtuma-app palvelee myös meitä striimiosallistujia.

4. Ota mukaan käyntikortit ja muistikirjasi! Vaikka LinkedInissä kontaktit säilyvät parhaiten, vanha kunnon kortti on edelleen hyvä väline. Striimiosallistujatkin voivat hyödyntää verkostoitumiseen Brella-appia. Muistiinpanot ovat korvaamattomia, kun haluat palata oivalluksiisi jälkikäteen.

5. Muista hymyillä ja pidä hauskaa! Tänäkin vuonna muistamme, että ”Smile is good for business”. Hymyilevää ihmistä on helppo lähestyä ja hymyilevällä on itselläänkin kivempaa.

Oppiminen on myös erittäin hyväksi bisnekselle. Nähdään Paviljongissa!

/ Vilma

Ei kommentteja

Kommentoi juttua