katriina pikkarainen

 

Brändimanageri, Elämyspedagoginen valmentaja/fasilitaattori, Työhyvinvoinnin kehittäjä (BH, Kuva-artesaani)

Katriina on työelämän kameleontti, vaihtaen sujuvasti markkinointiviestinnän saappaista valmentajaksi, graafikoksi tai valokuvaajaksi. Kataa kiinnostaa kokonaisvaltainen brändin rakentaminen aina visuaalisuudesta viestintään ja yhteisön rakentamiseen. Katan tavoitteena on toimia myynnin parhaana kaverina, tuoden esiin Mukamas-tiimin uskomattoman laajaa osaamista ja säkenöivää energiaa.

Katan tausta valmentajana auttaa ymmärtämään Mukamaksen työkenttää, ja onpa se herättänyt myös intohimon työelämän hyvinvoinnin tutkimiseen ja kehittämiseen. Kata uskoo vahvasti, että kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin panostamalla syntyy idearikkaita työelämän tekijöitä, jotka ovat valmiita tarttumaan tulevaisuuden työelämän haasteisiin. Elämyspedagogina Kata uskoo myös luonnon ja yhteisten kokemusten voimaan niin tiimin rakentamisen kuin uusien innovaatioidenkin synnyttämisen saralla. 

Rämäpäinen Kata lataa omia akkujaan alamäessä, talvisin lumilaudalla kesäisin fillarilla, sekä vaeltaen luonnon helmassa aina kun siihen on mahdollisuus. Matkassa reissuilla ja retkillä kulkee miehen lisäksi kiharakarvainen noutaja Uuno.

 

BLOGIT

 

OPPIMISEN MAHDOLLISTAMINEN ON VERKOSTOJOHTAMISEN TÄRKEIN TEHTÄVÄ

 

OPPIMINEN EDELLYTTÄÄ HYVINVOINTIA

KOLME VINKKIÄ ONNISTUNEESEEN TIIMIPÄIVÄÄN