Osallistamisen Voima! -fasilitointikoulutukset

Osallistamisen Voima! -fasilitointi
koulutuKSET

Kaikille jotka kaipaavat tehokkaita työkaluja yhdessä työskentelyn ja oppimisen fasilitointiin!

Mukamas Learning Design järjestää keväällä 2023 kaksi fasilitointikoulutusta Crazy Townin jäsenille. Toinen koulutus toteutetaan verkossa ja toinen kasvokkain Jyväskylän Crazy Townilla.

U

Mitä fasilitointi on?

Fasilitointi tarkoittaa yhteistoiminnan ja ryhmäprosessien suunnittelua ja toteuttamista.

Fasilitointi keskittyy rikastavan vuorovaikutuksen ja yhteistyön edellytysten luomiseen. Yhdessä työskentelyn ja kehittämisen osallistava johtaminen ovat tämän päivän tärkeitä työyhteisötaitoja ihan meille jokaiselle!

 

 

 

 

 

Kenelle koulutus on suunnattu?

 • Valmennus on suunnattu tiiminvetäjille, esihenkilöille, ohjaajille, valmentajille, kouluttajille – kaikille jotka kaipaavat tehokkaita työkaluja yhdessä työskentelyn ja oppimisen fasilitointiin.

   

 • Sinulle, joka työskentelet ryhmien kanssa, vedät palavereita, erilaisia oppimis- ja kehittämishetkiä ja teet suunnittelutyötä.

   

 • Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai koulutusta. On hyvä jos sinulla on mielessä jokin arjen tilanne mihin haet työkaluja. Tärkeintä on tulla oppimaan avoimin mielin!

N

Osallistujana saat

Luvassa on runsaasti esimerkkejä ja keskustelua käytännön fasilitointitilanteista, perehtymistä erilaisiin fasilitointimenetelmiin ja -työkaluihin sekä treenaamista yhdessä.

 • Osallistavia työtapoja arjen foorumeihin
 • Kokemusta ja tietoa fasilitoinnin vankoista perusmenetelmistä
 • Fasilitointimenetelmien treeniä käytännössä yhdessä
 • Ymmärrystä prosessin merkityksestä osana vuorovaikutuksen mahdollistamista
 • Ajatuksia omista vahvuuksista fasilitaattorina

 

Tärkeät teemat

Käytännönläheinen koulutus tarjoaa syväsukelluksen fasilitoinnin perusteisiin. Luvassa on runsaasti esimerkkejä ja keskustelua käytännön fasilitointitilanteista, perehtymistä erilaisiin fasilitointimenetelmiin ja työkaluihin sekä treenaamista yhdessä.

 

 • Fasilitaattorin roolit & tehtävät
 • Dialogin fasilitointi
 • Fasilitointiprosessi
 • Psykologinen turvallisuus
 • Fasilitointimenetelmät
 • Fasilitaattorina kehittyminen

 

 

 

 

 

Oppimisprosessi

Aloitamme yhteisen oppimisen matkan noin viikkoa ennen kohtaamista ennakko-orientoitumisella Howspacessa ja hyödynnämme alustaa myös koulutuksen aikana. Yhdessä ajattelu ja vertaisoppiminen jatkuvat Howspacessa myös koulutuksen jälkeen.

  Osallistamisen voima
  -koulutus Jyväskylän Crazy Townilla

   

  Aika: Koulutuspäivä 15.3.2023 klo 9:00-15:30 ja jälkitapaaminen verkossa 29.3. Klo 9.00-11.00

  Paikka: Crazy Town Jyväskylä, Learning Cafe

  Tässä käytännönläheisessä ja elämyksellisessä koulutuksessa perehdymme fasilitionnin perusteisiin ja pistämme jakoon parhaat vinkit kasvokkain tapahtuvien kohtaamisten fasilitointiin. 

  Oppimisprosessiin sisältyy orienoituminen Howspace-alustalla, koulutuspäivä Jyväskylän Crazy Townilla 9.3. sekä jälkitapaaminen verkossa Zoomin välityksellä 23.3.

  Kouluttajana toimii Maija Kotamäki.

  Crazy Town jäsenhinta 590€ +alv 24%. (Ovh. 690€ + alv 24%)

  Viimeinen ilmoittautumispäivä 24.2.2023 

  Kuvaajamme käy ottamassa valmennuksen aikana muutaman kuvan markkinointitarkoituksiin, ilmoitathan meille etukäteen mikäli et halua näkyä kuvissa.

   

  Osallistamisen voima
  -koulutus verkossa

   

   

  Aika: Ti 14.3. klo 9.00-12.00 ja 29.3. Klo 9:00-12:00 

  Tässä tehopaketissa otetaan haltuun fasilitoinnin perustaidot ja samalla perehdytään verkkofasilitoinnin parhaisiin käytäntöihin.

  Oppimisprosessin sisältyy orientoituminen Howspace-alustalla sekä kaksi 3 h verkkotapaamista (Zoom).

  Kouluttajana toimii Johanna Riippi.

  Crazy Town jäsenhinta 590€ +alv 24%. (Ovh. 690€ + alv 24%)

  Viimeinen ilmoittautumispäivä 24.2.2023

  ilmoittaudu mukaan!

  EHDOT

  Koulutustapahtuman vastuullinen järjestäjä, Mukamas Learning Design Oy (y-tunnus 2817329-6), laskuttaa osallistumismaksun ennakkoon. Maksuehto 10 vrk, tai jälki-ilmoittautuneille (mikäli koulutuksessa on vielä tilaa ilmoittautumisajankohdan päättymisen jälkeen) on laskujen eräpäivä ennen koulutusta.

  Osallistumista ei voi peruuttaa, mutta ilmoittautuneen henkilön tilalle voi nimetä toisen henkilön ilmoittamalla muutoksesta sähköpostitse vilma.mutka (at) mukamas.fi 

  Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koulutus ja palauttaa jo maksaneille rahat, mikäli ilmoittautuneita ei tule riittävästi. Koulutuksen järjestäjä ottaa tapahtumassa valokuvia ja videoita, ja voi käyttää niitä viestinnässään ja markkinoinnissaan valitsemissaan medioissa.Oikeudet muutoksiin pidätetään.

  Tietosuojaseloste