Mukamas somessa
Uusimmat blogijutut
 

Mukamas-esittelyssä: fasilitaattori Liisa-Maija Malinen

Mukamas-esittelyssä: fasilitaattori Liisa-Maija Malinen

Moi!  Minä olen Liisa-Maija Malinen. Erittäin mukava tutustua!  Olen Mukamas-tiimin uusin jäsen ja esittäydynpä nyt tämän blogin kautta myös sinne Learning Hubin ulkopuolelle.

Toteutan kutsumustani organisaatioiden kehitystyön tukena fasilitaattorina ja koulutustaustaltani olen KTM yritysten ympäristöjohtamisessa. Vahvuuteni ovat ihmisläheisessä tekemisessä ja olen erityisen hyvä saamaan porukan innostumaan yhteistyö- ja vertaisoppimistilanteissa.

Minua kiinnostavat asiat pyörivät organisaatioiden arvojohtamisen ja organisaatiokulttuurin kehittämisen teemojen ympärillä. Haluan tukea organisaatioita kestävässä, nykypäivän ja tulevaisuuden muutoksiin mukautuvassa toiminnassa, jota vahvistetaan osallistavalla ja itseohjautuvuutta tukevalla, oppimisintoisella kulttuurilla.

Mukamaksen riveissä, tässä mahtavassa tiimissä, tuen organisaatioiden kehitystarinoita tarjoamalla sekä fasilitointitaitojen koulutusta että omaa osaamistani henkilöstön ja sidosryhmien osallistavien tilaisuuksien tuloksellisessa suunnittelussa ja toteutuksessa.

Taustani yritysten ympäristöjohtamisen parissa tuo tekemiseeni vahvan pitkän tähtäimen merkityksellisyyden ja tavoitteellisuuden otteen. Fasilitaattorina tehtäväni on auttaa organisaatioita nostamaan esiin niissä asuva tieto ja monistaa se tukemalla parempaa kommunikaatiota, ymmärrystä, yhdessä oppimista ja -kehittämistä. Yhteisistä päämääristä vastuun ottaminen ja tavoitteisiin sitoutuminen vahvistuu, kun henkilöstö otetaan mukaan päätöksentekoon, arjen suunnitteluun ja tulosten arvioimiseen ja mittaamiseen.

Mukamas tiimin hypättyäni on elämäni täällä Jyväskylän Learning Hubilla lähtenyt vauhtiin vähintäänkin vauhdikkaasti. Tuntuu, että hurja määrä ideoita, joita olen tähän asti pyöritellyt omassa pääkopassani, on saanut vahvistusta, kannustusta ja päivänsä kalenteriin.

Huhtikuun 16. päivä on sovittuna avoin ja maksuton aamutilaisuus Learning Hubilla, johon toivotan tervetulleeksi kaikki, joita kiinnostaa yritysten ympäristövastuun kehittäminen omassa organisaatiossaan. Sparrausta ja kiintoisaa keskustelua odotettavissa. Pysy kuulolla somessa, tästä lisää myöhemmin!

Liisa-Maija Malinen

BBA, KTM, Sertifioitu Lego® Serious Play® fasilitaattori

 

Kurkkaa Tulevat tapahtumat ja seuraa meitä somessa! Tilaa myös uutiskirje!